موضوعات آخرین مطالب پیوندهای روزانه پيوندها
نويسندگان علمی و تفریحی آموزشی دو شنبه 8 خرداد 1391برچسب:, :: 13:14 :: نويسنده : یوسف خدابنده
دو شنبه 8 خرداد 1391برچسب:, :: 12:45 :: نويسنده : یوسف خدابنده
دو شنبه 8 خرداد 1391برچسب:, :: 8:17 :: نويسنده : یوسف خدابنده
این مجموعه بزرگ ورزشی علاوه بر قابلیت اجرای اکثر رشتههای ورزشی، محلی مناسب برای برگزاری جشنها و گردهمائی و مراسمهای مختلف و همچنین تشکیل اردوهای ورزشی میباشد. مشخصات کلی مجموعه ورزشی آزادی:
قسمتهای مختلف مجموعه ورزشی آزادی:
استادیوم یکصد هزارنفری فوتبال: گنجایش این استادیوم 90000 نفر میباشد که 35000نفر در طبقه پایین و 55000 نفر در طبقه فوقانی و به طور فشرده 100000 نفر را در خود جای میدهد و مساحت آن 141000 متر مربع میباشد. طرح استادیوم بر اساس دید کامل برای همه تماشاچیان در نظر گرفته شده است بطوریکه حداکثر دید تماشاچی از مرکز زمین در شمال و جنوب 136 متر و در شرق و غرب 126 متر است. زمین بازی استادیوم از چمن طبیعی و اطراف چمن یک پیست دو و میدانی در 8 ردیف از جنس تارتان قرار دارد و در قسمت غربی استادیوم و ضلع جنوب جایگاه ویژه، جایگاه گزارشگران صدا و سیما و در جنب راست این محل جایگاه خبرنگاران با ظرفیت 85 نفر احداث شده است. قسمت شمال استادیوم و در انتهای رامپها تابلوی اسکوربورد رنگی ببا بیش از 104 متر مربع که یکی از بزرگترین صفحههای نمایش جهان است قراردارد. در قسمت غرب در بالاترین سطح استادیوم دستگاههای کنترل مربوط به صفحه اعلان نتایج و اتاق صوت قرار گرفته است. مطابق نرمهای بینالمللی زمان تخلیه استادیومها نسبت به کوچکی و بزرگی آنها بین 8 الی 15 دقیقه تعیین میشود. با وجود بزرگی استادیوم یکصد هزارنفری پس از بررسی عواملی که در زمان تخلیه تاثیر دارند زمان تخلیه 11 دقیقه محاسبه شده است. تونلها و راهروهای استادیوم طوری پیش بینی شده که وسایل نقلیه از قبیل آتش نشانی، نظافت و همچنین کانتینرهای مخصوص تلویزیون میتوانند در مواقع لزوم تا نزدیک جایگاه بیایند. در بالای رامپها در 4 جهت شمال غربی، شمال شرقی، جنوب غربی، جنوب شرقی، 4 برج بزرگ نور قرارگرفته. چراغهایی که به این منظور به کاربرده شده اند مخلوطی از چراغهای گازی و مری کوری و تانگستن هالوژن میباشد. سطح نور در زمین بازی حدود 1650 لوکس میباشد که ضریب اختلاف شدت نور در نقاط مختلف 15/101 لوکس میباشد. سیستم پخش صوت در استادیوم به طور غیر مرکزی میباشد یعنی برای جایگاههای مختلف تماشاچیان بلندگوهای متعددی در سطوح مختلف قرار گرفته است. در بازسازی استادیوم یکصد هزارنفری که از تاریخ خردادماه سال 81 لغایت خرداد ماه سال 82 بطول انجامید سکوهای طبقه اول بطور کامل ایزولاسیون گردید و رختکنهای موجود بازسازی شد. همچنین در سکوهای طبقه اول 35 هزار صندلی پلاستیکی به رنگهای زرد، پرتقالی، زرشکی و سرمه ای نصب شده است.
یک شنبه 7 خرداد 1391برچسب:, :: 20:53 :: نويسنده : یوسف خدابنده
![]() این دختر کوچولو که تنها شش ماه دارد به راحتی صحبت می کند، هنگام گرسنگی از مادرش تقاضای شیر کرده و حتی می تواند آهنگ بنوازد و او نابغه است. ایزابلا اونیشیک، نوزاد انگلیسی تباری است که از بدو تولد با نوزادان دیگر تفاوت داشت.
به گزارش تک ناز : مادر او می گوید: ایزابلا وقتی به دنیا آمد با نوزادان دیگر در بیمارستان فرق داشت و نگاهش عاقلانه و معنا دار بود، به همین نسبت وقتی چند روز از تولدش گذشت با صدایی نامفهوم اما معنا دار می گفت “ما” و در واقع به من و همسرم می فهماند که شیر می خواهد، و الان که او شش ماهه است با صدایی رسا می گوید: مادر ،من شیر می خواهم. وقتی اولین بار سخنی از او شنیدیم باورمان نمی شد که دختر ۳ ماهه ما بتواند به این شیوایی سخن بگوید اما الان که سه ماه از آن زمان گذشته ، می تواند خوذش به دستشویی برود، به آسانی راه رفته و از همه عجیب تر اینکه آهنگ مورد علاقه من که موتسارت آن را نواخته، به راحتی با پیانو بنوازد.
پدرش که ۴۵ سال سن دارد می گوید: من همیشه در رویاهایم دخترم را جزو نوابغ به حساب می آوردم اما باورم نمی شد که روزی این روبا به واقعیت بپیوندد.
من و همسرم در زمان بارداری وی، هیچ اقدام خاصی نکردیم تا در اثر آن فرزندمان با هوش شود، تنها تغذیه سالم در آن دوران به همسرم کمک می کرد. اما نکته جالب این است که او در طی دوران بارداری اش گاهی نیز به آهنگ های گوش می کرد و آن آهنگی را که از همه بیشتر دوست داشت، الان دخترم برایش می نوازد!!
یک شنبه 7 خرداد 1391برچسب:, :: 20:47 :: نويسنده : یوسف خدابنده
برج میلاد نام آسمان خراشی چندمنظوره است که در شمال غربی تهران، پایتخت ایران قرار دارد. برج میلاد بلندترین برج ایران، چهارمین برج مخابراتی و هشتمین برج بلند جهان است. این برج با ۱۳ هزار متر زیربنا از نظر وسعت کاربری سازهی رأس برج در میان تمامی برجهای دنیا مقام نخست را دارد. این سازه به خاطر ارتفاع بلند و شکل ظاهری متفاوتش، تقریباً از همه جای تهران نمایان است و از این رو، یکی ازنمادهای پایتخت ایران به شمار میآید .
پیشینه برج میلاد و و مجموعه یادمان بخش کوچکی هستند از طرح بزرگ شهستان پهلوی که پیش از انقلاب اسلامی ایران طراحی شده و در دست احداث بود. پیشنهاد ساخت یک برج و تالار نمادین برای شهر تهران در سال ۱۳۷۰، در زمانی که مسعود رجب پورشهردار تهران بود، مطرح شد و در پایان سال ۱۳۷۲، محل کنونی از میان ۱۷ نقطه پیشنهادی ساخت آن برگزیده شد. ساخت کلنگ ساخت این برج در سال ۱۳۷۶ به مناسبت یکصدمین زادروز روح الله خمینی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با نام میلاد به زمین زده شد. ساخت این برج ۱۱ سال به درازا انجامید. در ۸ سال نخست تنها ۴۰ درصد از برج تکمیل شده بود، اما با سرعت بخشیدن به پروژه ۶۰ درصد بعدی در ۳۰ ماه ساخته شد. موقعیت مکانی برج میلاد، میان تپهای با مساحت تقریبی ۱۴ هکتار واقع در جنوب محله شهرک غرب و شمال کوی نصردر منطقه ۲ شهرداری تهران قرار دارد. از نظر مختصات جغرافیایی، سازه برج در ۵۱ درجه، ۲۲ دقیقه و ۳۲ ثانیه طول شرقی و ۳۵ درجه، ۴۴ دقیقه و ۴۰ ثانیه عرض شمالی قرار گرفتهاست. این محل پس از بررسی و مطالعه ۱۷ نقطه مختلف شهر تهران توسط یک گروه شامل تیم شهرسازی، تیم مطالعات تلویزیون، مخابرات، راه و ساختمان، اقتصادی، معماری، هواشناسی، تیم مطالعات ترافیک و تیم ژئوتکنیک برگزیده شدهاست. مهمترین پارامترهایی که در انتخاب این محل مد نظر قرار گرفته به شرح ذیل است: - قابلیت انطباق بر یکی از هستههای شهری - دسترسی همگانی با سطح سرویسدهی مطلوب - قرارگیری در مرتفعترین نقاط شهر - اشراف بر زیباترین مناظر و نقاط شهر - فضائی لازم جهت عملکردهای پیشنهادی و توسعه آتی - مجهز بودن به تاسیسات زیر بنایی - فاصله مناسب با پایانههای مهم مانند فرودگاه و ایستگاه راهآهن - ایجاد پوشش تلویزیونی - قابلیت ارتباط و دید مستقیم با ایستگاههای مخابراتی - استقرار در میان کاربریهای هماهنگ و غیر مزاحم - استقرار در امتداد محورهای عمده شهر - پتانسیل برقراری ارتباط بصری با دیگر نشانهها و فضاهای شهری - قابلیت برخورداری از فضاهای سبز و یا دیگر عناصر طراحی محیطی
راههای دسترسی از نظر راههای دسترسی و حمل و نقل، برج میلاد دارای شرایط بسیار مطلوب و استثنایی است. این مجموعه در میان چهار بزرگراه اصلی تهران یعنی بزرگراههای همت ،چمران ،حکیم، و شیخ فضل ا… نوری قرار دارد، همچنین خط اختصاصی از یکی از ایستگاههای مترو و تدارک امکانات حمل و نقل هوایی برای ارتباط سریع با فرودگاه نیز برای آن پیشبینی شدهاست. کاربریها برج میلاد با هدف احداث سازهای به یاد ماندنی و به عنوان نمادی برای شهر تهران و به منظور رفع نیازهای مخابراتی و تلویزیونی تهران ساخته شدهاست. کارکردهای عمده این برج به شرح زیر است: - ایجاد و گسترش شبکه دسترسی بدون سیم - ایجاد زیرساخت مناسب برای سیستمهای جدید تلویزیونی - بهینهسازی پوشش رادیو و تلویزیونی - کاربریهای هواشناسی و کنترل ترافیک - گسترش و بهینهسازی پوشش شبکههای بیسیم و پیجو - ایجاد جاذبه گردشگری و بهرهمندی از فضاهای گردشگری، تجاری و فرهنگی (رستوران گردان، سکوی دید، نگارخانه هنری، گنبد آسمان، موزه انقلاب اسلامی) مشخصات فنی این برج سازهای است بتنی با کاربردهای متنوع، ۴۳۵ متر از سطح زمینهای مجاور ارتفاع دارد که ۳۱۵ متر از آن مربوط به شفت بتنی و ۱۲۰ متر دیگر مربوط به آنتن برج است. وزن برج میلاد ۱۶۱٬۰۰۰ تُن و زیربنای آن ۵٫۵ برابر یک زمین فوتبال است. پایهٔ اصلی برجتن آرمه است. ارتفاع آن ۳۱۵ متر از روی زمینطبیعی با مقطع حجرهای (سلولار) است. حدود ۳۳۰۰۰ متر مکعب بتن در آن مصرف شدهاست. این بدنه شامل هسته مرکزی و چهار عدد بالهاست. درون هسته مرکزی ۳ حجره به آسانسورها و یک حجره به راه پله اضطراری اختصاص یافتهاست. باله در تراز صفر برج بهصورت ذوزنقه در چهار طرف قرار دارد و تا ارتفاع ۲۴۰ متری بهصورت هرمی شکل کاهش مقطع دارد. هسته مرکز از این تراز به تنهایی تا ۳۱۵ متر ادامه مییابد. از تراز ۲۴۵ تا ۳۱۵ متر سازه رأس برج قرار دارد. البته اینجانب از خدمتگزاران شما و یکی از نقشه بردارهای لابی و پارکینگ طبقاتی برج میلاد در سالهای 1385 تا 1387 بودم. یک شنبه 7 خرداد 1391برچسب:, :: 20:25 :: نويسنده : یوسف خدابنده
Aizhai
يکي از طويل ترين و مرتفع ترين پل هاي جهان است که 350 متر ارتفاع و 1146 متر طول دارد و ساخت آن اخيراً به پايان رسيده است. اين پل که در استان هونان چين واقع شده از نظر ارتفاع رتبه ششم و از نظر طول رتبه اول جهان را به خود اختصاص داده است.
به گزارش برترین ها؛ هدف از احداث اين پل اين است که رفت و آمد مردم منطقه بين دو شهر جيچو و شاندونگ سريع تر و آسان تر شود. سفر بين اين دو شهر قبل از احداث پل چهار ساعت طول مي کشيد اما در حال حاضر فقط يک ساعت طول مي کشد. کارگران شجاع که حتي گاهي بدون وسايل ايمني کار مي کردند ساخت اين پل را در اکتبر 2007 آغاز و در اواخر سال گذشته به پايان رساندند.
مردم مي توانند زير پل قدم بزنند و از تماشاي مناظر زيباي کوهستان لذت ببرند. عبور اتومبيل ها از روي اين پل مجاز است و اتومبيل ها مي توانند با سرعت 80 کيلومتر در ساعت بر روي اين پل حرکت کنند. دردو طرف پل مسيرهايي براي رفت و آمد عابران وجود دارد و تعداد زيادي لامپ روشنايي آن را تامين مي کنند.
یک شنبه 7 خرداد 1391برچسب:, :: 20:24 :: نويسنده : یوسف خدابنده
لیکا چیست؟ یکی از روش های تهیه دانه های سبک استفاده از کوره گردان است .وقتی برخی از انواع رس با دانه هایی به ریزی صفر تا دو میکرون در دمای بالاتر از 1000 درجه سانتیگراد در این کوره ها حرارت می بینند ،گازهای ایجاد شده در داخل آنها منبسط می شوند و هزاران سلول هوای ریز تشکیل می دهند .با سرد شدن مواد ،این سلول ها باقی می مانند و سطح آن ها سخت می شود . مهمترین ویژگی های لیکا عبارتند از : وزن کم ،عایق حرارت ،عایق صوت ، باز دارنده نفوذ رطوبت، مقامت در برابر یخ زدگی ،تراکم ناپذیری تحت فشار ثابت و دائمی ،فساد ناپذیری ،مقاومت در برابر آتش و PH نزدیک به نرمال . وزن کم این دانه ها و در نتیجه هزینه حمل پایین آن باعث شده است تا از لیکا در پر کردن فضاهای خالی استفاده شود .در کاربرد های خاص نظیر زیرسازی ساختمان و تسطیح و شیب بندی بام ،خواص عایق حرارتی و دوام لیکا مشخصات فنی مناسبی برای آن فراهم می کند . در راهسازی نیز از تراکم ناپذیری لیکا برای کنترل نشست پلاستیک بستر های سست استفاده می شود .همچنین جذب آب مناسب ،تخلخل و دوام لیکا آن را برای کشاورزی بدون خاک مناسب ساخته است . همین خواص باعث شده است تا در تصفیه فاضلاب های خانگی از فیلتر های ساخته شده از لیکا استفاده شود. ویژگی های بتن لیکا خواص لیکا باعث شده است تا در بتن سبک لیکا کاربردهای فراوانی داشته باشد . مهمترین ویژگی های بتن لیکا عبارتند از ،وزن کم ،سهولت حمل و نقل ،بهره وری بالا هنگام اجرا ،سطح مناسب برای اندود کاری ،مقاومت و باربری در شرایط خاص ،عایق حرارت ،مقاومت در برابر آتش ،عایق صدا مقاومت در برابر یخ زدگی ،بازدارندگی در برابر نفوذ رطوبت و دوام در برابر مواد آهکی . متناسب با وزن و مقاومت مورد نظر از بتن سبک لیکا به عنوان پر کننده ،عایق و یا باربر استفاده می شود . بتن لیکا می تواند درجا ریخته شود و یا به صورت بلوک ،اجزای ساختمانی و سایر قطعات پیش ساخته به کار رود . در هر مورد متناسب با کاربرد و روش اجرا از دانه بندی های مناسب لیکا استفاده می شود . بتن های پرکننده و عایق اغلب در پی سازی و زیر سازی ساختمان ،شیب بندی کف و بام ،بلوک ها یا اجزای دیوارهای جداکننده و محیطی غیر باربر به کار می روند . در حالی که از بتن های سبک سازه ای – که البته عایق نیز خواهند بود – در ساخت اجزای مقاوم نظیر بلوک های باربر ،پانل های دیواری و سقفی مسلح و نیز اسکلت بتن مسلح ساختمان ها استفاده می شود .قابل توجه است که به دلیل الزامات مقاومت و دانه بندی ،تنها با استفاده ازدانه های لیکا می توان در ایران بتن سبک سازه ای ساخت .
جدول کاربردهای لیکا بر حسب اندازه دانه ها
_منبع : ماهنامه پیام ساختمان و تاسیسات شماره 18 یک شنبه 7 خرداد 1391برچسب:, :: 20:24 :: نويسنده : یوسف خدابنده
مقاومت زیاد: مقاومت قطعات فلزی زیاد بوده و نسبت مقاومت به وزن از مصالح بتن بزرگتر است ، به این علت در دهانه های بزرگ سوله ها و ساختمان های مرتفع ، ساختمانهائی که برزمینهای سست قرارمیگیرند ، حائز اهمیت فراوان میباشد . یک شنبه 7 خرداد 1391برچسب:, :: 20:17 :: نويسنده : یوسف خدابنده
نقشه برداری در ایران دانشمندان ایرانی به کمک استرلاب عرض جغرافیایی و با استفاده از ساعت آبی طول جغرافیایی را در هر نقطه از مرز اندازه گیری میکردند. ابوریحان بیرونی دانشمند بزرگ ایرانی در زمینههای گوناگون اندازه گیری نجومی ،و فواصل بین شهرها ،مطالعات بسیار ارزندهای انجام داده است نقشه برداران قدیم برای تعیین امتداد، فاصله و زاویه وسایلی ساخته بودند که نخستین آنها ریسمان بود و همچنین برای تعیین تراز افقی تراز هایی ساخته بودند و این تراز در طول تاریخ فرمهای گوناگونی به خود گرفته است. کهنترین آن تراز آبی بوده است که نوع تکامل یافته تر آن همان شیلنگ تراز است که بناهای امروزی از آن استفاده میکنند. دوربین تئودولیت مفهوم GIS وظایف اصلی یک سیستم اطلاعات جغرافیایی ورود اطلاعات دستکاری اطلاعات مدیریت اطلاعات تکنولوژیهای مرتبط با GIS سنجش از راه دور (Remote Sensing) سیستمهای مدیریت پایگاه داده (DBMS) دلایل استفاده از GIS
یک شنبه 7 خرداد 1391برچسب:, :: 20:4 :: نويسنده : یوسف خدابنده
![]() ![]() |